Καλώς ήρθατε στην Παρεούλα μας!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ομάδα των έμπειρων ειδικών Παιδιάτρων, Παιδοψυχολόγών, Εργοθεραπευτών και Λογοθεραπευτών που συνεργαζόμαστε είναι άμεσα διαθέσιμη, συμβάλλοντας όπου κριθεί απαραίτητο.

ΠΛΗΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνάτοτητα να συμμετάσχουν σε πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Μέσω των ομαδικών συναντήσεων οι γονείς έχουν την δυνατότητα να ενημερώθούν και να συζητήσουν τόσο με το παιδαγωγικό προσωπικό όσο και με τους επιστημονικούς συνεργάτες μας για την πορεία των παιδιών, κατατέθοντας τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Οι μετακινήσεις των μαθητών πραγματοποιούνται με τα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία του σταθμού μας, παρουσιά των έμπειρών οδηγών και συνοδών μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

Η προετοιμασία του φαγητού πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του σταθμού μας, τηρώντας απόλυτα τους κανονές υγιεινής που έχουν οριστεί από τον ΕΦΕΤ. Σε όλα τα γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό), χρησιμοποιούνται αγνά υλικά και φρέσκες πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη δυνατή υγεία των παιδιών.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Συνεργαζόμαστε με τράπεζες και δημόσιους φορείς.

Τι λένε οι γονείς & οι παλιοί μαθητές μας…

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.